Треньорът на Левски - Станимир Стоилов даде интервю за Тръст

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов даде интервю за Тръст
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Подхождам по левскарски, защото знам какъв е историческият стандарт в клуба

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов даде изявление за Тръст " Синя България ". В него той засегна необятен набор от тематики - от работата с футболистите, през мнението му за школата и проектите за зимната подготовка до стратегическото развитите на Левски и най-хубавия метод, по който може да се сътвори и утвърди новото съдружие на почитателите, което да получи мажоритарния пакет акции на клуба.
 Читателите на ТОПСПОРТ: Мъри Стоилов би трябвало да е
Читателите на ТОПСПОРТ: Мъри Стоилов би трябвало да е " Треньор на годината "

Участие в анкетата на нашия уебсайт взеха близо 4000 човека

" Професионализмът бе напуснал и играчите. Трябва да преоткрием навика им да слушат и извършват. Аз прилепям футболистите си и ги принуждавам да работят, само че те би трябвало да знаят, че върша това за положителното на Левски. Не се преценявам с никого в метода си към играчите. Подхождам по левскарски, тъй като знам какъв е историческият стандарт в Левски. Ако един футболист съблюдава разпоредбите и се държи както прилича на състезател на Левски, няма да имаме никакви проблеми.

Напредъкът на Андриан Краев се дължи на него самият, само че той е направил единствено началните стъпки към равнището, което би трябвало да доближи. Левски е имал огромни футболисти на неговата позиция, с които да се съпоставя. Що се отнася до Бари, доверието, което му имам, се дължи на изключителната съвестност в спазването на тактическите инструкции, която демонстрира.

Преподписахме с него в миг, в който той нямаше голове и всички мислеха, че той не е бъдещето на Левски. Аз също считам, че той има доста проблеми, най-много в механически проект и в завършващия удар, само че пък ние по този начин или другояче мъчно ще намерим идеалния централен нападател с финансовите благоприятни условия, които имаме.
 Венци Стефанов: Колко майки желаят левскарите, бе?! Не им ли стига към този момент!
Венци Стефанов: Колко майки желаят левскарите, бе?! Не им ли стига към този момент!

" ЦСКА не може да има нов стадион в Борисовата градина "

Изненадващо и за самия мен, Кордоба напредна доста най-много, тъй като е напълно ориентиран към футбола. Иска да се учи и да почиства проблемите си. При Митко Костадинов е тъкмо противоположното. Той има капацитет, само че има и странични от футбола хрумвания в главата си, които му пречат.

Всекидневно се опитваме да решим проблемите на юношите, тъй като в тях е бъдещето на Левски. Те, обаче, също би трябвало да дават отговор на равнището на клуба и да му оказват помощ да реализира резултати. Левски не може да бъде 9-ти или 10-ти в класирането. От школата идват недообучени футболисти. Аз им споделям хибриди. Научили са доста неща, само че им липсват съществени детайли. Трябва да стартираме да произвеждаме подготвен артикул.

Дисциплината и играта в отбрана са двата съставния елемент, които би трябвало да подобрим. Говоря, обаче, за отбрана в жанр Левски, не опълченската. Игра в отбрана с висока преса, надълбоко в противниковата половина, с надзор върху играта и събитията. Най-трудно се учи един тим да се отбранява високо. Ако реализираме това, образът на тима ще е приключен на 70%.

Има голяма пропаст сред огромния европейски футбол и българския футбол. Базите и стадионите ни са като в Европа отпреди 50 години. Оттам следва и спортно-техническата пропаст. Ние нямаме място измежду огромните тимове, тъй като единствено им пречим да играят футбол.
 Преобразеният Николай Михайлов
Преобразеният Николай Михайлов

Капитанът на сините съумя да навлезе във върхова форма през есента

Приходът, който Левски генерира, никога не е задоволителен. Това е сума за прекарване. Ангажимент на всички в клуба, е още веднъж да запалителен искрата, да стартираме да действаме, да намираме нови спонсори, да държим почитателите в час със събитията, а те да идват на стадиона, поради положителните ни игри. Да продаваме играчи и вероятно да стигаме до евротурнирите. Трябва да създадем футбола в Левски футболен бизнес, а не просто футбол, в който някой излива едни пари, които отиват в канала, тъй като не се реализират никакви резултати.

Има скептици, тъй като през годините се подаваха страшни сигнали, че надали не ръководството на клуба било у почитателите, че те източвали средства... Нищо от това не е правилно. Начинът да преодолеем това е първо да застанем с лицата си. Второ, приканвам всеки да зададе въпросите си и да повдигне тематиките, които го тормозят. Сега е моментът. Ние не обичаме да се интересуваме, когато е време, а започваме да питаме и подлагаме на критика, когато нещо към този момент е направено.

Третото е масовостта на това съдружие. Ако събере задоволително огромен брой левскари, никой няма да може да приказва за операции. Ако събере 500-1000 левскари и се организираме 300-500, ще спечелим едни избори, само че в случай че сме 20,000, това към този момент е невероятно.
 Нови финансови правила в Левски през 2022 година
Нови финансови правила в Левски през 2022 година

Ще влязат ли в действие концепциите на Станимир Стоилов?

В България първата дума, която кажеш за нещо е " А, това няма по какъв начин да стане ". С разбиране, с работа ще опитаме. Да, може и да не се получи, поради недоверието към всичко, което се случва у нас, само че ние сме длъжни да пробваме.

Трябва да създадем по този начин, че да вървим от 20,000 нагоре, а не надолу. Ако би трябвало, ще тропаме на вратата на всеки член, с цел да го запалителен по концепцията и да го задържим. "

Тръст " Синя България " би трябвало да е коректив на протичащото се в Левски. Организацията е съсобственик на клуба със своите 10% от акциите и като подобен би трябвало да има достъп до цялостната документи, с цел да предава на почитателите същинските сигнали идващи от клуба.

В никакъв случай тръстът не би трябвало да се трансформира в прислужник на който и да е началник, а да следи зорко да не се излиза от финансовата рамка, както и дали се съблюдават левскарските полезности, " приключи наставникът на " сините. "
 Заслужават ли братя Цоневи мястото си в Левски?
Заслужават ли братя Цоневи мястото си в Левски?

Близнаците имат своите плюсове и минуси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР