Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването Арена

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде интервю за предаването Арена
Коментари Харесай

Мъри: Рано е да говорим за европоход

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде изявление за предаването " Арена спорт ", в което приказва по редица настоящи тематики, свързани с клуба. 

„ За европоход е рано да приказваме. По-скоро би трябвало да мислим за идващия съперник. Там е заложено началото на похода, да отстраняваме малтийския Хамрун и има пряк конфликт за групите. Показахме, че можем да играем против ПАОК. За нашия тим е значимо да има неизменност ", сподели Мъри.

" На този стадий не мога да бъда безапелационен дали може да прекъснем хегемонията на Лудогорец. Левски ще играе за победа във всеки мач. Всичко ще зависи от това, по какъв начин ще се представяме. Лудогорец има задоволително класа, опит, престиж. Дълги години са хегемон. Питат Лудогорец за какво нямат български млади играчи. Как да имат млади, като равнището им е прекомерно високо. Нашите млади български играчи още не са привикнали да скачат там. Те обаче доста стратегически съумяха да купят 2-3 млади български играчи за съществени суми “, сподели треньорът на Левски.

" Не се притеснявам от рецензии. Разбирам нашите съперници, те нямат мачове. Стартът на шампионата, в случай че беше по-рано или бяха поставени междинни кръгове на евроучастниците, щеше да е друго. Това желаех да бъде коментирано, само че никой нямаше предпочитание. Ние се съобразяваме единствено с разпоредбите и правилата на Левски ", сподели той във връзка с отсрочените мачове на тима.

" Всичко се вижда на терена. Никой не може да се пребори за мястото си на книга. Ивелин Попов е посочил качествата си. За него най-важно е да го предпазим от нови контузии и да го възстановим. При нас има конкуренция и можем да си позволим ротации ".

Стоилов приказва и за представянето на триото в офанзива - Билал Бари, Уелтън и Роналдо. " Има позитиви, които те би трябвало да получат. Далеч са още от атомно нахлуване. Тяхната мощ в момена е играта в отбрана, играта в офанзива би трябвало да се усъвършенства много. Ако има оферта и е значима за Левски, ще търсим новите футболисти. Левски го има без Гунди, пък какво остава без някой от нас. Ако всички играчи са здрави, мисля че можем да се оправим с тази група. Ако стигнем до груповата фаза е обособена тематика ", продължи той.

" Отборът от първата синя приказка беше смазана машина за футбол. Онзи тим и на сън мога да го кажа. Тогава бях по-строг, по-сляпо имах вяра в концепцията Левски. Бях малко по-спокоен откъм непоклатимост в заплащания ", сподели още Мъри.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР