Треньорът на Левски Славиша Стоянович се срещна за пръв път

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович се срещна за пръв път
Коментари Харесай

Стоянович: Ако побеждаваш, феновете ще те обичат

Треньорът на Левски Славиша Стоянович се срещна за пръв път лице в лице с почитателите на отбора през днешния ден. Преди това той приказва пред медиите, като показа упованията си от тази среща. Специалистът призна, че за момента всички го одобряват доста добре, само че словенецът е наясно, че любовта на ентусиастите идва с положителните резултати.

" За пръв път се срещам с почитателите. Те са доста значим фактор във всеки клуб, футболът се играе поради тях. Те доста добре схващат футбола и по тази причина е доста значимо да имаш положителни връзки с тях. Затова е доста значимо да се побеждава и да се дава сърце и душа за клуба. На срещата бих им споделил, че ни следва още доста работа и ще ни бъде много мъчно. Вървим малко по малко и се надявам, че ще запазим усмивките на лицата си. Те желаят прекрасен футбол с доста голове. За момента нещата вървят добре, само че има още какво да се прави ", съобщи Стоянович.

" Мога да призная, че ме одобриха доста добре, само че най-важното е какво се слува на терена. Ако там всичко е наред, почитателите ще те обичат, в противоположен случай нещата са напълно разнообразни. Засега изискванията са положителни, почитателите бавно се завръщат на стадиона, само че всичко зависи от резултатите ", сподели още словенецът.

" Направихме мини-подготовка през тази седмица. Бяха доста сложни три дни. Свършихме доста работа, упражняваме по два пъти дневно. Утре имаме мач и в него ще дам късмет на играчи, които имат по-малко минути или не са играли до момента. Има още 7 дни преди дуела с Локомотив (Пловдив) и ще можем да свършим още работа. Досега свършихме всичко, което сме възнамерявали ", добави експертът.
Първа лига 7 кръг, събота 1 септември  Левски 1:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР