Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че изстраданата победа с

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че изстраданата победа с
Коментари Харесай

Хубчев: Това е най-сладката победа

Треньорът на Левски Петър Хубчев съобщи, че изстраданата победа с 2:0 над новака Царско село в 4-ия кръг на efbet Лига е най-сладката за него, откогато е отпред на отбора. Като съществена причина за това някогашният селекционер на националния ни отбор посочи готовността на футболистите да преследват триумфа до самия край.

„ Като цяло съм удовлетворен, да. Това е най-сладката победа, откогато съм в Левски – реализирана най-трудно и с най-голямо предпочитание. Желанието е това, което желаеме да виждаме. Не се заблуждаваме от другите неща. Видя се, че сме по-подготвеният тим, само че имаме проблеми при завършването на офанзивите. Когато топката върви по-бързо, сякаш повече се получава и нашата игра. Понеже познавам сносно момчетата мисля, че и умората играе много огромна роля при някои хора, само че пък те отидоха до края. Наистина желаеха трите точки”, разяснява Петър Хубчев след мача на стадион „ Васил Левски “.

„ Ние тъкмо това чакахме от Царско село. Аз бих попитал кой тим до момента не е дал борба против Левски. Срещу такива тимове такива мачове се чакат. Най-радващото от тази среща с изключение на трите точки е и готовността да ги търсим до дъно “, продължи наставникът на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР