Треньорът на Левски - Николай Костов, вече е провел няколко

...
Треньорът на Левски - Николай Костов, вече е провел няколко
Коментари Харесай

Николай Костов с конкретно изискване към мажоритарния собственик

Треньорът на Левски - Николай Костов, към този момент е провел няколко диалога с управлението на клуба за зимната селекция.

Той е уведомил управлението, че държи новите попълнения, които ще дойдат, да бъдат разполагаем още за старта на зимната подготовка. Костов не желае никога да се позволява грешката от лятото. Тогава сините бяха притиснати финансово и макар че бяха напуснати от значим състезател като халфа Филип Кръстев, а по-късно централният бранител Ноа Сонко Сундберг бе продаден на Лудогорец, селекцията се проточи доста. И двамата нови - Дарлан и Фадига, пристигнаха след старта на акцията. Лошото е, че те досега не оправдават доверието. И в случай че не вдигнат доста коефициента си на потребно деяние напролет, ще останат в графата " трансферни разочарования ".

През зимата Левски ще опита да се укрепи във всички линии. Вече са следени много играчи, като са набелязани и такива за привличане. Сред тях е и бразилски плеймейкър. В момента " сините " имат свободни квоти за играчи отвън Европейския съюз, тъй като с родни паспорти се снабдиха Цунами, Уелтън и Роналдо.

На " Герена " се оглеждат и за качествени вътрешен халф и десен бек. Причината е, че съвсем несъмнено Андриан Краев и Жереми Петрис ще бъдат продадени, тъй като отхвърлят да продължат изтичащите си през лятото контракти. Дори те да останат до края на акцията, то Костов желае да бъдат взети техни заместници още през януари.
 Дългоочакваното завръщане на Билал Бари скоро ще бъде реалност
Дългоочакваното завръщане на Билал Бари скоро ще бъде реалност

Остава му един заключителен обзор във Франция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР