Треньорът на Левски Николай Костов успя да върне в синьото

...
Треньорът на Левски Николай Костов успя да върне в синьото
Коментари Харесай

Николай Костов показа голямо уважение към ветераните

Треньорът на Левски Николай Костов съумя да върне в " синьото " лоно някогашни играчи на отбора, които от години се бяха отдалечили от него. Става въпрос за Николай Илиев, който одобри тежко решението, че повече няма да бъде част от клубната администрация.

Един от емблематичните играчи на клуба от 80-е години даже отхвърляше да разяснява каквото и да е било, обвързвано с него. Той обаче почете вечерята, която Костов даде за огромните имена от историята на Левски. А това е традиция, която съблюдава във всяка страна и тим, където е работил, написа " Мач Телеграф ".
 Николай Костов дава отмора на
Николай Костов дава отмора на " сините " национали

Наставникът на Левски щади играчите

Сбирката се е провела в ресторант, който се намира наоколо до " Герена ". Освен Костов, от сегашната администрация на " сините " е участвал Даниел Боримиров. Наско Сираков се е извинил, че в последния миг е бил зает на друго място.

На срещата са участвали, отвън нормалните обвинени, двама някогашни треньори на " сините " - Ясен Петров и Георги Тодоров. Както и Станислав Ангелов, който дълги години бе личност нон грата в Левски поради драмата към школата на стадион " Раковски ".

Костов е получил плакет от представител на организацията " Сини сърца ", а също така е заречен на ветераните, че ще им спомага да могат да гледат домакинските мачове тук-там, където няма да ги вали, както е в Сектор А.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР