Треньорът на Левски - Николай Костов - ще проведе специален

...
Треньорът на Левски - Николай Костов - ще проведе специален
Коментари Харесай

Николай Костов привиква на важен разговор Анди Краев

Треньорът на Левски - Николай Костов - ще организира специфичен диалог с капитана Андриан Краев. Причината е слабата му игра против Берое.

Дефанзивният халф има известна виновност за първото попадение в мрежата на сините, което падна още преди да са минали 5 минути. Наставникът не бе никак удовлетворен от играта на национала и ясно го показва, откакто го извади на почивката. Вместо него на терена се появи младокът Асен Митков.

Интересното е, че Краев е в безусловно същата обстановка като Жереми Петрис - има контракт с Левски до края на шампионата. И досега 24-годишният полузащитник не го е възобновил, макар че управлението на сините на няколко пъти подобряваше предложенията към него. В края на трансферния прозорец Краев даже можеше да премине в Лудогорец, както го направи централният бранител Ноа Сонко Сундберг малко след старта на сезона. От " Герена " обаче отхвърлиха предлагането на разградчани.

В последните дуели представянето на Краев не е на равнище и той ще би трябвало да усъвършенства формата си, написа " Тема Спорт ".
 Лудогорец изкушава треньор на Левски
Лудогорец изкушава треньор на Левски

Офертата е отхвърлена
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР