Треньорът на Левски Николай Костов ще има дилема до последно

...
Треньорът на Левски Николай Костов ще има дилема до последно
Коментари Харесай

Костов решава важна дилема в Левски

Треньорът на Левски Николай Костов ще има алтернатива до последно на кого да заложи за позицията на десния бек против Айнтрахт Франкфурт. През тази седмица 60-годишният ментор получи добра вест, че Жереми Петрис към този момент е възобновен и тренира на цялостни обороти, само че в това време Патрик-Габриел Галчев изигра мощен дуел в реванша против Апоел Беер Шева и това прави избора на експерта доста сложен.
25-годишният французин получи контузия при загубата от Локомотив Пловдив на " Лаута " с 1:2 и от този момент той пропусна дуела с Ботев Враца (1:0) в Първа лига и двата конфликта с израелския отбор.
Той тренира един път пълноценно преди реванша, само че още веднъж отпадна от сметките на Николай Костов. Петрис е един от играчите на Левски, който има контракт до края на сезона.

До момента отхвърля да го възобнови, което не се нрави на шефовете на " Герена " и те обмислят да го продадат, като апетити към него демонстрира Лудогорец. Днес Николай Костов ще разгласи пред отбора и стартовата 11-ка и по какъв начин ще подходи отбора при семейството на Айнтрахт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР