Треньорът на Левски Николай Костов ще даде почивка на играчите,

...
Треньорът на Левски Николай Костов ще даде почивка на играчите,
Коментари Харесай

Николай Костов с решение за „сините“ национали

Треньорът на Левски Николай Костов ще даде отмора на играчите, които бяха извикани в другите национални гарнитури.

С мъжката селекция на България бяха Андриан Краев, Кристиан Димитров, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков, като единствено последният през вчерашния ден започва като титуляр в контролата с Албания. При младежите бяха Пламен Андреев и Асен Митков.

Халфът стартира измежду 11-те на Александър Димитров против Косово, до момента в който Преслав Бачев се разписа през вчерашния ден при триумфа на 19-годишните в мача с Хърватска, извоюван от лъвчетата с 4:3 в Загреб. Рано тази заран на Хосе Кордоба му предстоеше дуел от Лигата на нациите на КОНКАКАФ с Панама против Гватемала.

Днес се чака част от българските национали да се завърнат в групата на сините, само че Костов е решил да не ги подлага на натоварвания, като някои от тях ще проведат възобновяване, а други въобще няма да упражняват.

Треньорът на Левски работеше с лимитирана група по време на паузата, което не му разреши да организира контрола. Към редиците се причисли Илиян Стефанов, който счупи пръст преди дербито с ЦСКА и не попадна в групата, само че към този момент е добре и ще бъде разполагаем за семейството на Черно море.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР