Треньорът на Левски - Николай Костов разкри след , че

...
Треньорът на Левски - Николай Костов разкри след , че
Коментари Харесай

Николай Костов: Нямам забележки към играчите

Треньорът на Левски - Николай Костов разкри след , че е очаквал друга тактичност от страна на " виолетовите ".

" Мачът както стартира, по този начин и свърши. Един тим се защитаваше единствено в своята половина. Очаквах друго противопоставяне от Етър, тъй като в предните мачове бяха по-смели. Ние бяхме готови за тази игра. Поздравявам техния вратар, който се оправи доста добре. Нямам забележки към играчите. Справиха се и извършиха това, което желаех. Аз съм спокоен, дразня се, когато играем на неприятни терени ", разяснява експертът.

" Всеки тим взима съществени ограничения против нашите нападатели. Не чаках да се сблъскам с неща, които не знам дали би трябвало да разясня. Не единствено от рухването на играчите, които чакаме по 2-3 минути. С тези моменти към този момент втори мач, нашите почитатели от бранш " Б " би трябвало да помислят какво въздействие има това над нашите играчи. Как те могат да реагират в случай, че намерим някакво движение и спряхме играта за 7-8 минути. Интересно ми е по кое време ще свърши този митинг. Това въздейства на нашите играчи. Левски е безконечен е обърнато наопаки. Мен ми е жалост. Трябва да се откри решение. Замислен съм за тези неща. Тези неща са неприятни и скапваме празничната конюнктура ", добави той.

" Асен Митков е доста добър млад състезател. Много съм удовлетворен от неговото усърдие и предпочитание. Винаги се включва добре, когато му гласоподавам доверие. Спадна страстта след тези европейски мачове, само че ще излезем от тази обстановка. Поздравям играчите за победа, тъй като е доста значима за нас ", сподели Костов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР