Треньорът на Левски - Николай Костов няма да задраска Иван

...
Треньорът на Левски - Николай Костов няма да задраска Иван
Коментари Харесай

Иван Андонов ще продължи да бъде титулярен вратар на Левски

Треньорът на Левски - Николай Костов няма да задраска Иван Андонов поради гафа му против ЦСКА. Вратарят ще бъде под рамката и в съботното посещение на третия Черно море, написа " Тема Спорт ".

Наставникът изненадващо заложи на 20-годишния пазач във безконечното дерби. Това бе формален дебют в професионалния футбол на вратаря. Срещу " алените " Иван сподели огромни съмнения при играта с крайници. Именно след негова недобра преценка противникът означи първия гол. Тогава той излезе отвън пеналта да отиграе топката, като опита да я почисти, само че Каранга подложи крайник и я отклони към Хайнц, който без закъснение опъна мрежата. В интерес на истината, Андонов имаше няколко нелоши изяви и отрази изстрели на останали самичък против него съперници. През първото полувреме пък получи жълт картон, тъй като фаулира Каранга пред наказателното поле.

Андонов е младеж на Левски, като от много време се готви с първия тим, а в последните две акции пази за дублиращия състав в Трета лига. През сезон 2021/22 той бе преотстъпен на италианския Фиорентина. По една или друга причина обаче досега не получаваше късмет да дебютира. И бе пуснат от Костов тъкмо в най-горещия конфликт.

Иван бе предпочетен пред Пламен Андреев за конфликта с ЦСКА. Причината е, че той имаше слаби намеси при гостуването на Лудогорец, изгубено с унизителното 1:5. Преди това 19-годишният вратар направи мощни мачове напролет. През есента Андреев също имаше спешни моменти, само че изглеждаше, че ги е преодолял. Явно обаче това не се е случило. Капитанът на Левски Николай Михайлов пък очевидно се готви за края на футболната си кариера през лятото и минаване на друго занятие - като шеф в клуба.
 Левски привиква конференция в сряда
Левски привиква конференция в сряда

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР