Треньорът на Левски Николай Костов направи обобщения на лагера при

...
Треньорът на Левски Николай Костов направи обобщения на лагера при
Коментари Харесай

Николай Костов: Колкото повече футболисти гледаме, толкова повече си харесваме нашите

Треньорът на Левски Николай Костов направи систематизирания на лагера при завръщането на " сините ", които бяха цялостен месец в турския курорт Белек и тимът изигра 8 контроли.

Наставникът има вяра, че възпитаниците му са подготвени за подновяването на сезона.

" Дълъг и потребен лагер. Лагерът този път бе дълъг, защото в предния лагер в Правец не можахме да се подготвим добре. Работихме в положителни условия. Мисля, че подобрихме доста неща в нашата игра. Даваме добра оценка, самите играчи те усещат, че са добре готови. За наша наслада завършихме с положителни резултати и сме подготвени и психически. Дали тимът ще бъде подготвен, това ще покажат самите резултати. И дано да следим и играта, защото тя би трябвало да бъде главния пиедестал за тези резултати ", разяснява експертът.

Според него е належащо време за новите попълнения, преди да заиграят на оптимално равнище.

" Всички играчи са значими. Тези, които напуснаха, са значими, а тези, които в този момент влизат в тима, не могат незабавно да се напаснат, належащо е време. Охене все едно, че е бил с нас две години, само че има и други, като новият Фабио Лима - с него би трябвало да бъдем по-търпеливи и по-внимателни, би трябвало му време за акомодация. Това не значи, че не е добър футболист, в противен случай. Избран е по нашите критерии. Смятам, че текучеството и непрекъснатото влизане и излизане на играчи обърква нещата, само че ние би трябвало да се съобразяваме с това, което е в клуба. Хоакин Фернандес е от Аржентина. Пазарът е малко стеснен сега и сме с взор към южноамериканските футболисти, тъй като са и налични като цени, и по качества ", безапелационен бе той.



Бившият футболист на Левски призна, че процесът по асортимент на играчи от време на време подвежда управлението и треньорския щаб.

" Колкото повече играчи гледаме, толкоз повече харесваме нашите. Наистина съм изгледал извънредно доста футболисти. По принцип не се прави по този начин, тъй като би трябвало да се изпипат нещата и да се провеждат. Друг е методът, ние действаме по обикновен метод, на видео ги оценяваме и от време на време вършим неточности, а не желая да запълваме тима със междинна класа играчи. Надявам се да играят нови футболисти в първия мач. Общо съм удовлетворен от всички, освен от младите ", счита треньорът.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР