Треньорът на Левски Николай Костов е получил ултиматум от шефовете

...
Треньорът на Левски Николай Костов е получил ултиматум от шефовете
Коментари Харесай

Последен шанс: Силните фактори в Левски поставиха условие на Николай Костов

Треньорът на Левски Николай Костов е получил ултиматум от шефовете на клуба да класира тима за Лигата на конференциите, тъй като в противоположен случай ще би трябвало да си търси нова работа. Ситуацията на " Герена " е много динамична по този въпрос в последните две седмици, осведоми " Тема Спорт ".

След провалянето с 0:2 от ЦСКА мажоритарният притежател Наско Сираков съобщи, че към момента не е обезпокоен за спечелването на евроквота. А тъкмо преди седмица на конференция сподели:

" Провел съм диалог с Николай Костов. Категоричен съм, че това треньорско управление ще работи и през идващия сезон. Надяваме се скоро да обявим подновяването на контракта на треньора ". В петък треньорът не бе изключително сладкодумен по въпроса. " Сега не е времето да беседваме на тази тематика. След като е споделил скоро, ще го чакаме това " скоро ". Ще обсъдим какви са действителните благоприятни условия да променим нещата в клуба ", означи наставникът.
 Левски още веднъж се интересува от вратаря на Пирин
Левски още веднъж се интересува от вратаря на Пирин

Може да премине на " Герена " като свободен сътрудник

В събота обаче Левски изигра нов слаб мач и загуби с 1:3 от Черно море на " Тича ". Това увеличи напрежението както измежду почитателите, по този начин и в клуба. Ултрасите оповестиха протест за идното домакинство на Берое и се чака бранш Б на " Герена " да остане празен. А сините към този момент са на три точки от четвъртия Локомотив Пловдив. И в случай че не покачат формата си, то ще се разминат с евротурнирите. Такава е действителността към днешна дата.

В последните срещи Левски се намира в неприятна физическа форма. А играта в отбрана е под всякаква рецензия - в последните 3 дуела бяха инкасирани 10 попадения (б.а. - отборът загуби и с 1:5 от Лудогорец). Всичко тези съвкупности разклатиха съществено стола на Костов, макар че допреди дни треньорът сякаш несъмнено седеше на него.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР