Треньорът на Левски - Живко Миланов, говори след победата с

...
Треньорът на Левски - Живко Миланов, говори след победата с
Коментари Харесай

Живко Миланов: Чакаме нови от чужбина

Треньорът на Левски - Живко Миланов, приказва след успеха с 2:0 над Етър в последната лятна контрола на отбора. Специалистът призна, че на " Герена " чакат нови футболисти от чужбина.

" Нашите критици са почитателите, Ако те са удовлетворени, значи всичко е наред. Радвам се, че застанаха зад нас, постоянно бяха с нас в тежките времена. Апелирам за самообладание към младите, те се развиват по добър метод. Доволен съм от играта, получиха се хубави неща. Имаше и неприятни, които би трябвало да почистим, само че по тази причина са инспекциите. Има доста какво да подобряваме, желая Левски да наподобява по напълно друг метод. Доволен съм от старанието, търпението и като цяло от подготовката, която направихме ", сподели Миланов.

" Първата цел беше да се подпишат контракти с тези, които искахме да останат. Надявам се да имаме идната седмица нови попълнения, само че ще е мъчно. Може би в хода на шампионата ще опитаме да попълним изчезналите позиции. Имаме набелязани играчи от чужбина. Българите си откриха тимове. Не желаеме заряд от футболисти, тъй че чужденецът би трябвало да е с две съсловия над българина. Без пари е мъчно, само че не надявам да имаме някакъв триумф в прехвърлянията ", изясни треньорът.

" За мен тимът е подготвен, най-важното е физически да сме подготвени. Не сме в цялостен състав, имаме единствено 11-12 съществени и всичко друго е юноши. Ще ни би трябвало по-дълга пейка. Вярвам, че ще се представим по-добре от предишния сезон. Левски е подготвен, само че една-две травми могат да извърнат нещата. Имаме да вземем за пример единствено един бранител и там се фокусирани. Ники Михайлов работи много старателно, с цел да влезе във форма и ще забележим. Не се знае дали той ще стартира или Андреев (срещу Славия; б.р.) ", приключи треньорът.
 Левски победи Етър с 2:0 в контрола
Ранни голове донесоха триумф на Левски в генералната подготовка за efbet Лига

" Сините " надделяха с 2:0 Етър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР