Треньорът на Левски говори пред медиите в Малта, където сините

...
Треньорът на Левски говори пред медиите в Малта, където сините
Коментари Харесай

Делио Роси: Започваме от нулата, в Левски да бъдем реалисти

Треньорът на Левски приказва пред медиите в Малта, където " сините " са на лагер. Италианският експерт съобщи, че желае да остави диря в клуба от " Герена ". Ето какво сподели той пред " Times of Malta ":

" Винаги съм бил любопитен човек. Не съм се тормозил от провокациите. Поради тази причина, когато Левски ми насочи предложение, изобщо не се замислих и одобрих. Футболът е моят живот, а българският клуб ми даде опция да работя още веднъж и да се развия като треньор. Моята философия е доста елементарна - работа, работа и отново работа. За мен е задоволителен тласък фактът, че съм част от план, в който мога да оставя диря.

За първи път ми се случва да имам толкоз доста време за зимна подготовка. В Италия не беше по този начин. Там има огромна пауза единствено преди старта на сезона. В момента в София е -10 градуса и не е идеално място за тренировки. С моя екип проучихме доста благоприятни условия и в последна сметка преценихме, че Малта е мястото, на което ще можем да се подготвим пълноценно. Тук климатът е добър, а и имаме разполагаем съвременна инфраструктура.

Когато се започва нов план, всичко се стартира от нулата, тъй че не може да се чака резултатите да дойдат незабавно и задачите да се реализиран едновременно. Трябва да бъдем реалисти ".

 Станимир Стоилов: Делио Роси е прав, само че монетата има две страни
Станимир Стоилов: Делио Роси е прав, само че монетата има две страни

" От Обертан се очакваше доста "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР