Треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели преди дербито на Първа

...
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев сподели преди дербито на Първа
Коментари Харесай

Дерменджиев: Несъвместимо е за Левски да участва в заговори

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев показа преди дербито на Първа лига с ЦСКА, че е несъвместимо за " сините " да вземат участие в сходен вид заприказва. 
 Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев: Левски е в битката за купата  Левски с публична позиция за скандалното видео с Иван Горанов
Коментарът му е във връзка изявлението на Любослав Пенев по-рано през днешния ден, че тимове от Топ 6 играят в съюз против " армейците " и съдиите преднамерено ощетяват отбора.

" Не мисля, че мачът с Лудогорец бе пораженчески. Той бе добър за нас. Вярно е, че имаме проблеми с контузени и осъдени, само че някои се връщат. Ще имаме 11 индивида на терена. За момента обаче се резервира описът с контузените. Когато младите момчета се показват добре, ще бъде направено по този начин, че да имат повече игрови минути.



В един подобен мач няма любимец. Не може да се окаже преимущество това, че играха дълго време с човек по-малко. Знае се каква е цената на мача и имам вяра, че двата тима ще бъдат на положително равнище физически. Отборът на ЦСКА ще бъде съсредоточен.

Мачът с Ботев за купата няма нищо общо, даже го бяха подценили. Срещу нас ще бъдат по-добре настроени психически. Ние би трябвало да се концентрираме върху играта. За това какво ще покажем на зеления терен и почитателите да бъдат удовлетворени от играта.

Любо е добър треньор. Той умее добре да влияе на играчите психически и да им намира точните позиции. Има ясно изразена визия за това какво желае от тима и качеството на игра на ЦСКА е усъвършенствано. Трябва да създадем добър и зрелищен мач.

Несъвместимо е за Левски да взе участие в заприказва. Дори не приказваме против съдиите за какво не са осъдени или за какво не са ни свирили дузпа.

Видеото с Иван Горанов е от преди 4 години. Той е обикновено момче, което е прекомерно ангажирано и тренира съзнателно, целият тим сме зад него. Оттук натам вие знаете за какво в този момент го демонстрират и пускат видеото. Той е осъден за този мач особено ", сподели Дерменджиев.



Относно спекулациите за прехвърляния на Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, Дерменджиев съобщи: " Не желая да се дръзвам сега. И двамата нямат нищо общо с Левски ".

26-кратните шампиони и ЦСКА ще се изправят един против различен на следващия ден от 17:15 часа на националния стадион " Васил Левски ", като " алените " са алегоричен хазаин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР