Треньорът на Левски - Димитър Ангелов, е на мнение, че

...
Треньорът на Левски - Димитър Ангелов, е на мнение, че
Коментари Харесай

Треньорът на Левски: Мисля, че ще успеем да завършим сезона с този състав

Треньорът на Левски - Димитър Ангелов, е на мнение, че тимът ще успее да приключи сезона, даже да не откри сериозен спонсор. " Сините " се намират във финансова рецесия, заради което отборът беше изоставен от американците Алън Арнет и Джон Флорвиъс, които укрепиха Рилски състезател. 

Въпреки отслабения тим, Левски даде сериозен отпор на Балкан и загуби единствено със 75:79 в Ботевград. 

„ Ние нямаме избор. Ние сме Левски и ние сме задължени всеки мач да се борим. Ок, имаме проблеми в тима, знаете каква е обстановката, само че момчетата демонстрираха за следващ път, че имат морал и огромно сърце. Смятам, че допуснахме някои леки неточности – от младите играчи, където мачът можеше и да е в наша изгода.

 Не мисля, че кой знае какво можеше да ни помогне победа в този мач, а по-скоро за класирането би било добре, тъй като ние въпреки всичко се борим за по-предно такова. Финансовата обстановка обаче не зависи от изхода на този мач.

 Не мисля, че в този момент сме по-обединени от преди. Дори с американците – Джон и Алън, имахме добра атмосфера. Винаги сме играли сплотено, в никакъв случай през тези две години не сме имали проблеми в съблекалнята. Момчетата се разбираха, само че знаете, че и всеки един проблем в фамилията сплотява. Ние знаехме, че сме без двама съществени играчи. За сметка на това Зейн ни оказа помощ задоволително добре и отсега нататък ще го прави. С връщането на Лъчо ще имаме още по-голяма ротация в гардовете, тъй че няма да им е елементарно против нас. Той тренира към този момент 10 дни наедно с тима, просто не бързахме за този мач, за Берое ще е ок.

Засега нямаме индикации още играчи да изоставен. Ще забележим след Нова година какво ще е положението ни, уповавам се да успеем да ги задържим.

Не е моя работа да приказвам за тези неща, само че информацията, която доближава до мен от господин Папазов е, че диалозите са много напреднали и има много огромна възможност нещата да се случат. Но нали знаете – в България, а и в света, до момента в който няма нещо подписано на 100%, не можем нито да го обявим, нито да подсигуряваме, че ще се случи. “

На въпрос какъв брой дълго Левски би издържал без нов спонсор, Ангелов отговори: „ Не знам. Аз съм приказвал с момчетата. Мисля, че ще успеем да се оправим с този състав и да приключим сезона. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР