Треньорът на Левски Делио Роси сподели впечатленията си от измъчения

...
Треньорът на Левски Делио Роси сподели впечатленията си от измъчения
Коментари Харесай

Роси след мъката срещу Верея: Заслужен успех, рано или късно ще започнем да вкарваме повече

Треньорът на Левски Делио Роси показа усещанията си от измъчения триумф на отбора с 1:0 над Верея в среща от 17-ия кръг на Първа лига. Италианецът похвали своите играчи за представянето им през първото полувреме, само че призна, че след почивката е имало спад. Въпреки това той изрази мнение, че " сините " справедливо са се поздравили с трите точки.

" Направихме едно от най-хубавите първи полувремена до момента. Имахме много благоприятни условия за гол, само че ги пропуснахме. През второто полувреме бяхме малко разграничени, само че може би тъй като търсихме успеха непременно. Заслужавахме да спечелим и се радваме, че го сторихме ”, сподели Роси. 

" Срещу Витоша не изглеждахме добре, на фона на мачовете, които бяхме създали. Днес дуелът го спечелихме в 90-ата минута и сигурно това е добре най-малко за самочувствието ни ", добави той.

" Така се получи, че второто полувреме се изложихме на няколко рискове и допуснахме няколко контраатаки. Това беше рискът, който предприехме, с цел да спечелим мача ", разяснява още наставникът на “сините ”. 

" Не желая да печелим с 1:0. Съжалявам поради нападателите, пред които се откриха голям брой благоприятни условия. Когато имаме благоприятни условия за гол, рано или късно ще стартираме и да означаваме ”, приключи Роси.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР