Треньорът на Левски Делио Роси ще бъде привикан днес по

...
Треньорът на Левски Делио Роси ще бъде привикан днес по
Коментари Харесай

Спас Русев привика Делио Роси

Треньорът на Левски Делио Роси ще бъде привикан през днешния ден по обяд от притежателя Спас Русев, който е отчаян от представянето на отбора при домакинското нулево тъждество против Берое в събота. Още повече, че „ сините “ сътвориха единствено едно чисто голово състояние макар численото си преимущество след аления картон на Педро Еуженио. Освен това вратарят Божидар Митрев на два пъти спря топката на голлинията, написа "Блиц ".

Именно поради това Русев ще търси пояснение от италианския експерт, откакто бяха хвърлени много средства и старания за зимната селекция, изключително в нахлуване, само че резултат не се вижда. В предходния кръг беше записана безапелационна победа над Септември, който е от втората половина. Срещу тимовете от първата част на класирането Левски продължава да е безплоден.

Според осведомени Спас Русев към този момент е покрай концепцията за разлъка с Делио Роси, макар че неотдавна изрази цялостната си поддръжка към треньора. Сега се чака италианецът да получи ултиматум, поради който ще бъде заставен да промени представянето на тима в предни позиции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР