Треньорът на Левски Делио Роси призна, че не е могъл

...
Треньорът на Левски Делио Роси призна, че не е могъл
Коментари Харесай

Делио Роси е дошъл в "Левски" след перфектно предложение

Треньорът на " Левски " Делио Роси призна, че не е могъл да откаже предлагането на притежателя на клуба Спас Русев. Италианският експерт пое отбора преди две седмици и към този момент реализира две победи отпред на сините.

" Обичам провокациите и поради това избрах " Левски ", за мен мястото не е проблем. Искам да работя тук, тъй като е нещо ново за мен да съм в друга страна, а не в Италия. Президентът на " Левски " ми насочи съвършено предложение, на което не можех да откажа. Дори моята брачна половинка не ми го отхвърлила ", сподели Роси пред " България On Air ".

Италианският експерт посочи, че не е в България поради парите, а поради предизвикването.

В рамките на две седмици Роси записа две победи в Първа лига – 2:0 над " Дунав " на " Герена " и 3:0 при гостуването на " Пирин " преди няколко дни.

" Хората ме одобриха доста добре и желая да им благодаря за това. Зная, че се чака доста от мен, не съм вълшебник, нито екстрасенс, с цел да мога да трансформира нещата бързо, само че ще дам всичко от себе си, с цел да го направя ", добави Роси.

Треньорът на " Левски " разяснява и какви условия към него е сложил Русев.

" Той не ми е сложил цел да печелим трофеи и купи, макар че това е обикновено за клуб като " Левски ". Каза ми, че желае да работя, просто това. Дали ще е за една, две, три или 10, това ще го покаже бъдещето ", приключи експертът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР