Треньорът на Левски Делио Роси предизвика истински фурор в Малта,

...
Треньорът на Левски Делио Роси предизвика истински фурор в Малта,
Коментари Харесай

Делио Роси призна: За първи път ми се случва да имам толкова много време за...

Треньорът на Левски Делио Роси провокира същински възторг в Малта, където " сините " се готвят за пролетния дял на шампионата. Италианският експерт притегли интереса на локалните медии, които се надпреварват да го интервюират. Пред " Times of Malta " Делио Роси приказва за работата си в Левски, както и за желанието си да остави значима диря в българския клуб.

" Винаги съм бил любопитен човек и не съм се тормозил от провокациите. Поради тази причина, когато Левски ми насочи предложение, изобщо не се замислих и одобрих да се захвана с този план. Футболът е моят живот, а Левски ми даде опция да работя още веднъж и да се развия като треньор ", стартира Роси.

" Моята философия е доста елементарна - работа, работа и отново работа. За мен е задоволителен тласък фактът, че съм част от план, в който мога да оставя диря.

За първи път ми се случва да имам толкоз доста време за зимна подготовка. В Италия не беше по този начин. Там има огромна пауза единствено преди старта на сезона. В момента в София е -10 градуса и не е идеално място за тренировки. С моя екип проучихме доста благоприятни условия и в последна сметка преценихме, че Малта е мястото, на което ще можем да се подготвим пълноценно. Тук климатът е добър, а и имаме разполагаем съвременна инфраструктура. Надявам се да се подготвим добре и да се поздравим с трофей в края на сезона ", пожела си наставникът на Левски.  

" Когато се започва нов план, всичко се стартира от нулата. Така, че не може да се чака резултатите да дойдат незабавно и задачите да се реализиран едновременно. Трябва да бъдем реалисти. Трябва също играчите, които взимаме, да подхождат на нашия нрав, тъй като това ще ни помогне в развиването. Убеден съм, че клубът съществено мисли за възстановяване на състава, с цел да можем да сме конкурентноспособни в идващите години ", добави италианецът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР