Треньорът на Левски Делио Роси не бе доволен от загубата

...
Треньорът на Левски Делио Роси не бе доволен от загубата
Коментари Харесай

Делио Роси: Ще обсъждам бъдещето ми с ръководството

Треньорът на Левски Делио Роси не бе удовлетворен от загубата с 2:3 от ЦСКА в последното дерби за сезона. "Сините " позволиха гол в последната минута на срещата. Италианецът обаче бе удовлетворен от представянето на отбора си, който бе формиран съвсем напълно от запаси и юноши.

"Не заслужавахме да загубим. Бяхме в мъчно положения поради контузени и осъдени футболист и бяхме с юношите. Но държахме положително равнище и не заслужавахме тази загуба ", стартира Роси.

"ЦСКА не ме изненада с нищо. Беше същият тим, какъвто бе в предходните пет мача. Ние не трябваше да разрешаваме да се стига до толкоз контраатаки ", продължи италианецът.

"Юруков и Папазов демонстрираха това, което могат. Играха с готовност и себераздаване, само че не са подготвени. Трябва да порастват още. В тези шест мача няма от какво да съжаляваме. Нито един път ЦСКА не ни надигра. След днешния мач, с цел да бъдем в Европа би трябвало да си спечелим мястото си там. Идва мач с Верея, който би трябвало да спечелим ", продължи треньорът на Левски.

"Относно моята позиция в клуба - ще го обсъдим с управлението ", приключи Роси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР