Треньорът на Лацио Симоне Индзаги заяви, че за тимът е

...
Треньорът на Лацио Симоне Индзаги заяви, че за тимът е
Коментари Харесай

Индзаги: Тази седмица е специална за нас

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги съобщи, че за отборът е доста значим шампионатът за Купата на Италия. Италианският експерт добави, че седмицата за „ римските орли “ е специфична, тъй като след четвъртфинала за втория по мощ шампионат в Италия против Наполи, следва и дербито с Рома.

„ Знаем против кого ще се надигнем. Наполи има проблеми в шампионата, само че са страховит тим. За нас е значима Купата на Италия. Ще отидем в Неапол, с цел да спечелим и да се класираме за полуфиналите “, съобщи треньорът на „ бианкочелестите “.

„ Очаква ни натоварен мач, в който ще са значими обособени епизоди от него. Изминаха единствено два дни от последния ни мач в Серия А. Трябва да схвана кой от играчите ми ще е в по-добра форма. Няма да мога да разгадавам на Адам Марусич, Джордан Лукаку и Луис Алберто. Седмицата е доста специфична за нас, тъй като след мача с Наполи ни следва дербито с Рома. Но дано първо си свършим работата за Купата на Италия и да се класираме за полуфиналите “, добави още Индзаги.

Днес Лацио ще се изправи против Наполи за Купата на Италия от 22:00 часа, а в неделя от 19:00 ще бъде дербито на Рим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР