Треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана доволен от победата в

...
Треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана доволен от победата в
Коментари Харесай

Индзаги: Трябваше по-рано да решим мача

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги остана удовлетворен от успеха в Лига Европа над Зюлте-Варегем (2:0) нощес. Наставникът въпреки всичко имаше и някои забележки към своите играчи. Той съобщи, че отборът му е трябвало по-рано да реши мача, а не да чака до последната минута, с цел да вкара втори гол.

" Започнахме добре в първите 20 минути, когато поведохме в резултата, само че по-късно отпуснахме педала на газта, намалихме темпото и позволихме на белгийците да се върнат в мача. В такива дуели е значимо по-рано да поведеш с 2:0. Ние не успяхме да го създадем и по тази причина имахме много компликации. Това обаче е обикновено, като се има поради, че това е третия ни мач в границите на една седмица. Сега би трябвало да опитаме да си върнем силите за идващия ни дуел в неделя ", съобщи Индзаги.

Наставникът въпреки всичко имаше и защо да похвали някои от играчите си.

" Кайседо и Имобиле демонстрираха, че могат да играят дружно. Луис Алберто получи противен удар и кракът му е издут, тъй че ще забележим какво е ситуацията. Той ще мине спомагателни прегледи и да се надяваме, че не е нещо съществено. Смятам, че тимът към този момент привиква да играе в три шампионата. Миналия сезон постоянно променях схемата на игра, само че тимът към този момент има своя еднаквост и в този момент ще опитам да дам повече успокоение и сигурност на играчите. В момента имаме проблеми в отбрана, само че Патрик се оправи отлично в тази роля, в която не бе играл преди. Бях подготвен да пусна Луиш Нани да направи своя дебют, само че по-важното бе да запишем втора победа след триумфа над Витес ", добави експертът.
Лига Европа 2 кръг, четвъртък 28 септември  Лацио 2:0краен резулат  Зюлте-Варегем
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР