Треньорът на Лацио Симоне Индзаги не бе никок доволен от

...
Треньорът на Лацио Симоне Индзаги не бе никок доволен от
Коментари Харесай

Индзаги бесен на съдиите и ВАР

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги не бе никок удовлетворен от съдиите и от потреблението на системата ВАР в мача с Каляри (2:2). " Орлите " стигнаха до равенството с късен гол на Чиро Имобиле, само че експертът е неудовлетворен, че отборът му не получи дузпа, до момента в който такава бе дадена на противника и то точно след потребление на ВАР.

" Дузпата, която бе дадена за Каляри не предстои на коментар, само че има доста неща, които ми навяват неприятни мисли. Цял сезон ни санкционират, само че ние продължаве да мислим положително. Гуида ми сподели, че добре е видял обстановката и не е имало дузпа. Не знам какво му споделиха операторите на ВАР, както не знам какво си приказваха предходната седмица в мача с Ювентус. Повече не ми се приказва за сходни произшествия ", съобщи Индзаги.

Това е второ следващо тъждество за римляните, които врътнаха 2:2 и с Динамо (Киев) в Лига Европа през седмицата.

" Като се има поради по какъв начин се разви мача, би трябвало да сме удовлетворени от тази точка, само че истината е, че заслужавахме повече. Създаваме доста положения, както бе и през днешния ден, само че вършим и доста неточности, както в офанзива, по този начин и в отбрана. Понякога един мач може да се промени от една обстановка за дузпа. Позицията ни в класирането можеше да е друга, в случай че прибавим дузпите против Юве, Торино и Дженоа. Трябва да приемем резултатите, само че знам, е играчите дават всичко от себе си ", добави експертът.

Серия А 28 кръг, неделя 11 март  Каляри 2:2краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР