Треньорът на Лацио - Маурицио Сари не е доволен от

...
Треньорът на Лацио - Маурицио Сари не е доволен от
Коментари Харесай

Маурицио Сари вързопта срещу програмата на европейските клубни турнири

Треньорът на Лацио - Маурицио Сари не е удовлетворен от програмата на европейските клубни шампионати. Специалистът приказва пред медиите преди утрешното посещение на отбора му на Локомотив (Москва) в груповата фаза на Лига Европа.

" Очаквам сложен мач. Условията да бъде подобен са налице. След треньорската им промяна, те са малко по-различен тим. За да продължим напред в Европа, би трябвало да вземем този дуел. Те имат късмет най-малко да играят плейоф, тъй че мачът няма да бъде елементарен. Той ще е отворен и ще бъде много по-труден от първата среща сред двата отбора. Трябва да гледаме мач за мач. Ако си мислиш за това, че след 72 часа те чака посещение на Наполи, това може да те води до разнообразни решения. Концентрирани сме върху утрешния дуел, след което ще мислим за този след него.

Преди време споделих, че Лига Европа не е дребен проблем за нас, като се има поради, че играем като посетител в четвъртък вечер. Също по този начин обаче споделих, че ще отидем и ще играем както си му е редът. Не можем да обикаляме из Европа без да се опитаме да продължим напред. Искаме да се класираме за елиминациите. Ако ме питате дали тези мачове в Европа са проблем, ще кажа " да ". Допреди няколко години, когато играехме в Европа в четвъртък вечер, мачовете ни в шампионата бяха на идващия понеделник. Сега обаче това съвсем в никакъв случай не се случва.

Това е проблем на програмата, който води до утежняване на качеството на дуелите, както и до травми и загуба на формата. Втрещен съм, че асоциацията на футболистите си мълчи за това. Те се бореха за това да имат спомагателна седмица отмора по Коледа. Според мен обаче е по-подходящо да се борят за този проблем ", сподели Сари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР