Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер, продължава да ръководи

...
Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер, продължава да ръководи
Коментари Харесай

Треньорът на Кобрата няма спирка - готви го от болницата

Треньорът на Кубрат Пулев – Ули Вегнер, продължава да управлява процесите при българина от рехабилитационната клиника. 77-годишният немец към момента не се е възстановил, откакто падна неприятно и счупи бедрената си кост.

Но контузията прави изобретателна необходмостта. Вегнер приготвя тактически Кубрат в клиниката в Хопергатен за идния пердах със международния първенец Антъни Джошуа.

„ Шефовете на болничното заведение са големи почитатели на спорта и ми дават опция да готвим за дуела в моята персонална стая”, сподели Вегнер пред „ Меркише Одерцайтунг”.

Вегнер даде обещание, че българинът ще е повече от подготвен за идния пердах, който обаче е под въпрос дали ще се организира на 20-и юни. Причината е световната пандемия от ковид, само че Вегнер реши да приказва единствено за мача: „ Нося цялата отговорност. Става въпрос за милиони фенове и евро. Нямаше да приема работата, в случай че не бях уверен, че Кубрат има качествата да се качи на кръга и да слезе като победител”, приключи треньорът на Пулев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР