Треньорът на КПС Варна Найден Найденов засипа с похвали всички

...
Треньорът на КПС Варна Найден Найденов засипа с похвали всички
Коментари Харесай

Найден Найденов след триумфа: КПС Варна изнесе открит урок по водна топка!

Треньорът на КПС Варна Найден Найденов засипа с похвали всички свои ватерполисти, откакто за първи път подвигнаха Купата на България за мъже. Както писахме, на финала варненци разгромиха домакина Черноморец със 7:1 в Бургас и реализираха най-големия си триумф в клубната история.

Ето какво съобщи за „ Петел ” Найденов след триумфа:

„ Нямах огромни упования за този заключителен шампионат, защото целите ни този сезон са други – в старшата възраст и в държавното за мъже. Поради тази причина в седмицата преди мачовете в Бургас пуснах момчетата да си почиват и организирахме единствено две тренировки. Но те демонстрираха огромна упоритост и темперамент, и реализираха нещо огромно.



Бяхме дебютанти, бяхме и най-младия тим, със междинна възраст 17-18 години, само че показахме, че заслужавахме този трофей.

След загубата от Славия в първия ни мач, като че ли различен тим влезе в басейна по-късно. На финала пък бяхме разучили доста добре Черноморец и приготвих отбрана, която се оправи безупречно – те въобще не можеха да влязат в нашата седемметрова зона.



Щастлив съм с този тим, благополучен съм, че изнесохме урок по водна топка на всички.

Имахме най-хубавия вратар – Станислав Райков, и най-хубавия централен бранител – Александър Велков, а Александър Панайотов бе моторът на тима. Капитанът Александър Матев пък гореше от предпочитание да се потвърди, откакто пропусна предните два шампионата, и го направи по най-хубавия метод във финала. Вкара 3 гола, два от които с ефектни задни витла.

Едно голямо благодаря на всички момчета. Благодарение на тях се почувствах специфичен треньор. ”

Съставът на носителите на Купата:

Вратари: Станислав Райков, Веселин Димитров

Централни бранители: Димитър Димитров, Александър Велков, Христо Левичков

Централни нападатели: Александър Матев, Денис Жеков

Леви крила : Борис Цанков, Александър Аенски, Георги Ганчев

Десни крила: Александър Панайотов, Денис Станков, Велимир Цветков

Старши треньор: Найден Найденов



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР