Треньорът на катарския Ал Сад Чави Ернандес каза интересни неща

...
Треньорът на катарския Ал Сад Чави Ернандес каза интересни неща
Коментари Харесай

Чави: На Меси му остават още 5-7 хубави футболни години

Треньорът на катарския Ал Сад Чави Ернандес сподели забавни неща в диалог със Самюел Ето'о в Instagram. 40-годишният каталунец удостовери, че е имал договаряния с Барселона през януари, само че е отхвърлил предложение да се завърне като старши треньор. " През януари не беше моментът. Разговарях с Абидал и Грау и получих значимо предложение, само че не беше моментът. Нуждая се от малко повече опит. Да бъда треньор на Барселона е фантазия за мен. Казвал съм го доста пъти ", показа Чави.

Преди няколко месеца спортният шеф на Барселона Ерик Абидал отхвърли да е преговарял с Чави. Камерунският нападател му предложи да се завърне на " Камп Ноу " преди Лионел Меси да се е отдръпнал. " На Меси му остават още 5-7 доста хубави футболни години. Той се пази и внимава. Може да играе до 37, 38, 39. Със сигурност ще играе на Световното в Катар ", съобщи някогашният прословут халф.

 Чави Ернандес още веднъж сподели благосклонности към Неймар. " Нямам подозрения, че по футболни качества Неймар е сред тримата или петимата най-хубави в света. Дано се завърне в Барса. Аз съм от Барса и желая най-хубавите да играят там. Делил съм една съблекалня с него. Той има положителен темперамент. Би бил извънредно попълнение ", призна той. Чави сподели няколко думи и за новия треньор Кике Сетиен. " Харесва ми Барса, харесват ми концепциите на Сетиен. Винаги са ми харесвали тимовете на Гуардиола. Харесват ми тимовете, които нападат и носят приятност на окото ", сподели още той. Ла Лига 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР