Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас заяви на пресконференцията преди реванша

...
Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас заяви на пресконференцията преди реванша
Коментари Харесай

От Жалгирис: Не ни е страх от Лудогорец!

Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас съобщи на конференцията преди реванша с Лудогорец, че не се тормози от българския първенец. Той чака изненади от разградчани с включването на Клаудиу Кешеру и Светослав Дяков, само че е квалифициран за това.

“Очаквам да стане добър мач, само че имам вяра, че моите играчи ще покажат цялостния си капацитет и ще изпълнят поставените задания на терена Очаквам Лудогорец да покаже гневното си лице и да потърси ранен гол. Съперникът обаче също е напрегнат, тъй като е застрашен от ранно отпадане, което ще е огромен неуспех за него”, счита Дамбраускас.

“Познавам силата на Кешеру и Дяков. Във Вилнюс се възползвахме добре от тактиката на противника да играе с подправена деветка, само че в този момент сме подготвени и за Кешерю. Дяков също е огромен игра с доста опит. С тези двама футболисти Лудогорец може да опита да ни изненада, само че ние сме подготвени. Анализирали сме чудесно съперника”, добави наставникът.

“Малко хора чакаха това, което се случи във Вилнюс. Три седмици слушахме какъв брой положителни са Лудогорец, само че ние не се опасяваме от тях и ще го покажем на терена”, приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР