Треньорът на изрази радостта си от победата на своя тим

...
Треньорът на изрази радостта си от победата на своя тим
Коментари Харесай

Великов: Можехме да бием с повече, 89 минути бяхме господари на терена

Треньорът на изрази насладата си от успеха на своя отбор над в дербито сред първия и втория в мач от 8-ия кръг на Втора лига. Кариана се наложи с 3:2 като хазаин и по този метод оглави класирането във второто равнище на българския футбол.

" Мисля, че от първата минута до 89-ата бяхме цялостни господари на терена. Това 3:2 малко лъже. Можехме да вкараме най-малко още 2-3 гола, само че най-важното е, че тимът на Кариана побеждава и от през днешния ден сме първи. Целта не е първото място, а да сме в петицата. Засега се оправяме повече от добре и желаеме да продължаваме по същия метод до края на шампионата. Бяхме разузнали добре съперника. Игнатов се показа добре и по тази причина е капитан на тима. Може би и неналичието на централизация докара до двата гола на Локомотив. Техният тим изсипваха топките в нашето наказателно поле. От 30, вкараха 2, само че значимото е, че победихме, а можехме и с повече ", разяснява Великов пред Sportal.bg .

Специалистът разяснява и съперника в мача за Купата на България. " е тим с огромни упоритости. Ще дадем отмора на някои от нашите момчета и както всеки мач ще играем за победа ", показа треньорът на Кариана. Втора лига 8 кръг, петък 25 септември  Кариана (Ерден) 3:2краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР