Треньорът на Интер - Симоне Индзаги заяви преди финалната развръзка

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги заяви преди финалната развръзка
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Интер имаше страхотен сезон и съм много доволен

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги съобщи преди финалната развръзка на сезона в италианската Серия А, че тимът е постигнал задачата си.

На Милан му би трябвало единствено точка при гостуването на Сасуоло в неделя, с цел да завоюва първа купа от 11 години насам, до момента в който " нерадзурите " са задължени да победят Сампдория вкъщи и да чакат.

" Спечелихме два трофея, стигнахме до осминафиналите на Шампионската лига и към момента сме в битката за Скудетото преди последния кръг. Мога да кажа, че задачите ни са изпълнени, макар че бе сложна година. Отборът имаше страховит сезон и съм доста удовлетворен. Ще бъде извънредно да спечелим и Скудетото, само че дадохме всичко и знаем, че сме донесли наслада на почитателите си.

Нека погледнем Сампдория, те изиграха страховит мач против Фиорентина. Знаем, че ориста ни не зависи единствено от нас. Ще подходим към мача съществено, както постоянно.

Докато тренираш състезател, не можеш да осъзнаеш какъв брой добър е той. Перишич направи извънреден сезон. Ще има скоро среща сред него и клуба и се надявам да има бял пушек. Той е доста значим състезател за Интер ", сподели Индзаги.
 Интер стартира договаряния за Луис Суарес
Интер стартира договаряния за Луис Суарес

35-годишният уругваец ще напусне Атлетико (Мадрид) и става свободен агент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР