tреньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е горд от

...
tреньорът на Интер Симоне Индзаги заяви, че е горд от
Коментари Харесай

Индзаги: Горд съм с представянето на отбора

tреньорът на Интер Симоне Индзаги съобщи, че е горделив от представянето на тима, макар домакинското проваляне от Реал Мадрид с 0:1 в първия кръг на група D на Шампионската лига.

Италианците имаха предимство и сътвориха повече положения, само че не съумяха да преодолеят отличния Тибо Куртоа, а минута преди края Родриго донесе триумфа на испанския гранд.

"Трябваше да бъдем малко по-внимателни в края. Това е единственото ни страдание. С оглед на представянето ни, щях да бъде неудовлетворен и от тъждество. Беше хубаво още веднъж да играем пред нашите почитатели. Наистина направихме отличен мач.

Поисках от футболистите да покажат характерност и кураж. Справихме се доста добре на терена и скърбя за резултата. Но в случай че продължим да играем по този метод, имам вяра, че ще се класираме за идната фаза. ", разяснява Индзаги.

"За злощастие се изправихме против вратар, който беше най-хубавият състезател на терена. Куртоа беше доста мощен и сподели най-хубавото от себе си. Не мога да кажа доста повече, като се изключи че съм горделив с момчетата ", сподели още старши треньорът на Интер.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР