Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен победата с 2:1

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен победата с 2:1
Коментари Харесай

Индзаги: Бяхме гладни за победа

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана удовлетворен успеха с 2:1 над Сасуоло. Успехът на " нерадзурите " не пристигна елементарно, само че наставникът похвали играчите си за показания апетит за победа, като съгласно Индзаги точно той е бил ключът към трите точки.

" Бяхме гладни за победа и това ни оказа помощ да надмогнем физическата и менталната отмалялост. През седмицата имахме доста натоварен конфликт с Барселона, тъй че желанието за победа се оказа решаващо за триумфа през днешния ден. Тези две победи ще ни вдъхнат убеденост, а това оказа помощ и за изкачването ни в таблицата. Това е доста внимателен интервал от сезона ", съобщи Индзаги.

За пръв път през сезона в Серия " А " Самир Ханданович бе оставен на пейката за сметка на Андре Онана.

" Ханданович продължава да е значим състезател за тима, както на терена, по този начин и отвън него. Само по този начин можем да вървим напред. Не единствено той, само че и останалите смени помогнаха доста от пейката. Онана игра по този начин, както чаках. Той е класен вратар и към този момент потвърди, че може да се конкурира с първенец като Ханданович. Няма занапред да кажа кой ще пази против Барселона, както няма да назова и титулярите на останалите позиции ", сподели още експертът.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР