Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от победата с

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Индзаги: Ние сме Интер и ще се борим на всички фронтове

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана удовлетворен от успеха с 2:0 над Рома. Той призна, че е очаквал сходен сложен мач, само че е удовлетворен от представянето на своите играчи. Също по този начин той съобщи, че отборът му ще се бори на всички фронтове до края на сезона, без значение какъв брой мъчно ще е това.

" Очаквахме сходен сложен мач против мощен конкурент, който не ти дава доста пространства, изключително на своя терен. Всички играчи заслужават прегръдка за това, което вършат от 1 април насам. Тези, които стартират мачовете, тези, които влизат от пейката, даже и тези, които не могат да играят. Влагаме доста старания, тъй като ние сме Интер и желаеме да стигнем до края във всеки шампионат, макар че знаем, че ще бъде мъчно да изиграем толкоз доста мачове в подобен къс интервал ", съобщи Индзаги.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Според него подобряването на играта на отбора в последино време се дължи на завръщането на Марсело Брозович и Ромелу Лукаку.

" Не можех да разгадавам на Брозович от октомври до началото на януари. Подобно бе ситуацията и с Лукаку. Всеки знае какъв брой значими играчи са те и какво могат. Вярвам, че те ще продължат да играят по този метод до края на сезона ", уверен е наставникът.
 Възходът на Интер продължи с значим триумф над Рома на “Олимпико ” Възходът на Интер продължи с значим триумф над Рома на “Олимпико ”
След това той разяснява и идния конфликт с Милан на 1/2-финала в Шампионската лига.

" Тези борби се играят 180 минути. Играли сме в доста мачове на елиминации и знаем, че те би трябвало да се подготвим добре и за двата мача и един случай може да наклони везните в една или друга посока. Всеки треньор има концепция за състава, само че 72 часа преди мача е прекомерно рано. Играчите може да създадат нещо и да трансформират обстановката ", сподели още експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР