Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от минималната победа

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана доволен от минималната победа
Коментари Харесай

Индзаги: Искахме тази победа на всяка цена

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана удовлетворен от минималната победа с 1:0 над Торино. " Нерадзурите " се намираха в сложен интервал след загубите от Лацио, Милан и Байерн. Затова наставникът призна, че за отбора му е било значимо да стигне до триумфа непременно.

" Това бе значима победа, която искахме непременно. Борихме се като тим против противник, който е сложен за побеждаване. Знаехме, че би трябвало да страдаме, само че почитателите ни подкрепяха до самия край. Хареса ми духът за победа, тъй като е значимо да печелим сходни мачове. Успехът бе значим, с цел да се върнем на победния път. Ние постоянно търсим успеха, само че през седмицата се изправихме против Байерн, който е измежду най-хубавите в света, когато приказваме за интензитет в играта. Да видя, че тимът е единен в този сложен миг, това е нещото, което радва най-вече един треньор ", съобщи Индзаги.

През първото полувреме Интер не стоеше изключително добре, само че през втората част подвигна равнището и съумя да изкове успеха.

" Торино много ни затрудни, те блокираха всички пространства за извеждащи подавания, тъй че се наложи да използваме и вратаря, с цел да движим топката. На полувремето говорихме, че би трябвало да намерим метод да придвижим топката в предни позиции ", добави наставникът.

Самир Ханданович се завърна на вратата, без значение че Андре Онана се показа ослепително против Байерн през седмицата.

" Онана е вратар, който знаех, че е мощен, само че като го видях в тренировките, разбрах, че е даже по-добър, в сравнение с си мислех. Той пристигна тук, знаейки, че Ханданович е първият ми избор, само че в този момент ще вземам решение мач за мач, както го върша и с футболистите в предни позиции. Тази победа ще ни върне увереността. Спечелихме 4 от 6-те ни мача досега, имаме 12 точки и подобряваме играта си като характерности и като тим. Ако не сме обединени като тим, няма по какъв начин да печелим сходни срещи ", сподели още експертът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР