Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана без глас след мача

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана без глас след мача
Коментари Харесай

Симоне Индзаги остана без глас след мача с Аталанта

Треньорът на Интер Симоне Индзаги остана без глас след мача с Аталанта в Бергамо. Срещата приключи при резултат 0:0, а наподобява наставникът е изхабил много сила, с цел да дава директиви на своите футболисти. Това още повече е увредило гласните му струни, които пострадаха още по време на мача с Ювентус за Суперкупата през седмицата. Затова се наложи на конференцията след мача да се яви помощникът му Макс Фарис.

" Индзаги ви изпраща поздрави. Той не се бе възстановил от мача с Ювентус в сряда и ме помоли да го заместя. Опитахме да градим последователно офанзивите си и да задържаме повече топката, защото през седмицата изиграхме 120 доста тежки минути. Тежко бе да се надигнем против свежия тим на Аталанта. Получи се добър мач и сме удовлетворени от представянето ни, само че и малко съжаляваме, тъй като можехме да вземем и трите точки. Съперникът изигра мощен мач, само че и Интер сподели, че е страховит тим. Искаме да задържаме топката, само че това не трябва да е стерилно ", съобщи Фарис.

Той бе помолен да разяснява и слуховете, че Интер желае да притегли нападателя на Ювентус Пауло Дибала.

" Доволни сме от нападателите, с които разполагаме и доста ги почитаме. Те са страхотни футболисти, които могат да дадат още доста на клуба ", сбит бе треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР