Треньорът на Интер - Симоне Индзаги не скри разочарованието си

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги не скри разочарованието си
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Трябваше и можехме да спечелим мача със Сампдория

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги не скри разочарованието си след равенството на неговия отбор със Сампдория (2:2).

" Изпитваме страдание, тъй като това е мач, който трябваше и можехме да спечелим. Отбор като нашия поведе на два пъти, само че по-късно позволи неточности при ситуациите на Иван Перишич, Хакан Чалханоолу и още други. Получихме две попадения, едното от които беше след рикошет в Джеко, а другото след превъзходен шут на Томазо Ауджело, само че все пак трябваше да победим.

Изправихме се против добър отбор, който беше добре проведен, само че съжаляваме, че Сенси получи травма и приключихме мача с десетима индивида. За злощастие, новините не са положителни. Той тренира няколко дни и си мислех, че се оправя добре.

Трябваше да сменяем Федерико Димарко и в последните 20 минути създавахме положения, само че приключихме с десетима играчи. За страдание, Сенси няма да се оправи за дуела с Реал (Мадрид), ще забележим за Алесандро Бастони, а наподобява, че Димарко е имал единствено крампи.

Беше горещо и теренът не беше в положително положение, само че въпреки всичко имам вяра, че играхме добре против доста рисков конкурент. Трябва да проучваме какво се случи, тъй като тим като нашия, който повежда на два пъти, би трябвало да побеждава.

Разочароващо е, само че продължаваме напред с убеденост и можем да надградим върху това, макар че искахме трите точки. Тази заран предполагахме, че срещата ще бъде по-отворена в последния половин час и тъкмо по този начин беше преди да останем с човек по-малко. Това е от мачовете, в които даже можеш да загубиш, тъй че би трябвало да намерим нашта мощ и да върнем играчите във форма, което не е елементарно с толкоз претрупан график.

Засега съм доста удовлетворен, тъй като клубът, почитателите и най-много играчите са доста отворени към това какво предлага моят щаб. Знаехме, че ще има някои ранни компликации, само че имаме седем точки от три мача, като два от тях бяха гостувания.

Когато дойдох, знаех, че клубът би трябвало да продаде някои значими играчи, само че ние взехме други, които добре пасват на концепцията ми за футбол и в този момент работим, продължавайки напред ", сподели Индзаги.
 Сампдория и Интер направиха 2:2 в Серия А
Първа неверна стъпка за първенеца Интер в Серия А

Домакините на два пъти изравняваха
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР