Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, коментира победата на своя

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, коментира победата на своя
Коментари Харесай

Индзаги: Това са само първите 90 минути

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги, разяснява успеха на своя тим с 2:0 против Бенфика в първия 1/4-финален конфликт на Шампионската лига. Италианският експерт съобщи, че триумфът е една огромна крачка към класирането в идната фаза на шампионата, само че към момента има доста работа за извършване пред тима от Милано.

„ Направихме ужасно показване, показахме твърдоглав труд, бяхме решителни и се насладихме на вечерта. Но това са единствено първите 90 минути. Справихме се доста добре и в двете етапи, като позволихме на Бенфика доста малко. Момчетата бяха невероятни, само че реваншът не може да приемем за сигурен. Нека не забравяме, че имахме три мача без победа. Доволен съм от моите играчи, тъй като те работиха с всички сили. Всички рецензии са добре пристигнали, аз съм задоволително вежлив да чувам, да ревизира от кое място идват и да продължа напред “, сподели Индзаги пред Sky Sport Italia.

Сега “нерадзурите ” имат тъкмо седмица да презаредят за реванша. Двубоят на “Джузепе Меаца ” е на 19 април (сряда) и стартира в 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР