Треньорът на Интер Симоне Индзаги говори на пресконференция преди утрешния

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги говори на пресконференция преди утрешния
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Милан е качествен отбор, подготвени сме по възможно най-добрия начин

Треньорът на Интер Симоне Индзаги приказва на конференция преди утрешния първия дуел против градския противник Милан от полуфиналите в Шампионската лига.

Първият епизод от италианския конфликт ще бъде на " Сан Сиро " в сряда вечер (10 май) от 22.00 часа българско време, а Индзаги е убеден, че неговият тим е квалифициран по допустимо най-хубавия метод за тази среща.

47-годишният експерт бе безапелационен, че чака " нерадзурите " да показват " студен разум и горещо сърце ", бидейки наясно, че на следващия ден ще бъде единствено началото на един мач с дълготрайност 180 минути.

" Последните няколко мача ни приготвиха по допустимо най-хубавия метод. Утре знаем, че е полуфинал от Шампионска лига, това е дерби. Всички знаем какъв брой е значимо за всички нас и желаеме да го изиграем по най-хубавия метод. Ще би трябвало да играем с студен разум и горещо сърце. Що се отнася до сърцето ни, нямам никакви подозрения. Ще би трябвало да бъдем мъдри, ще има рискови моменти и непредвидими събития по време на мача, знаейки, че ще би трябвало да играем 180 минути в конфликта. Знаем какво значат дербита, изиграхме седем през тези двадесет месеца. Печелихме и губехме, само че всеки мач е неповторим ", стартира Индзаги.

Наставникът на Интер приказва и за градския противник Милан, определяйки го като " първокласен тим " и добави, че проектът му за срещата няма да се промени според от това дали Рафаел Леао ще вземе присъединяване в нея или не.

" Всички знаем качествата на играча (Леао). Знаем, че той може да не играе, само че в последна сметка това няма да промени проекта ни за игра ", показа треньорът на " нерадзурите ".

" Милан е първокласен тим. Много добре отракан. Фаворити или не, виждали сме всичко преди. Няма да бягаме от предизвикването и знаем, че със сърце и душа ще играем по най-хубавия вероятен метод ", приключи Симоне Индзаги.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР