Треньорът на Интер Симоне Индзаги даде пресконференция преди днешния първи

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги даде пресконференция преди днешния първи
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Бенфика е много качествен отбор, но ние сме сигурни какво трябва да направим

Треньорът на Интер Симоне Индзаги даде конференция преди днешния първи дуел против Бенфика от четвъртфиналите на Шампионската лига.

" Нерадзурите " гостуват на " Ещадио Да Луж " в Лисабон довечера от 22.00 часа българско време, а Индзаги показа, че не чака елементарен мач против португалския отбор.

" Знаем за значимостта навръх този мач. Изминахме страховит, само че и сложен път, с цел да достигнем до тази фаза на шампионата. Те са извънредно първокласен противник. Няма да е елементарно. Това ще бъде дуел, в който ще редуваме набези с защита. Бенфика не залага толкоз доста на пресата. Ще би трябвало да използваме главите и сърцата си. Те са доста първокласен тим, с технични и надарени играчи. Търсят извънредно добре пространствата и тичат доста ", разяснява италианският експерт.

Бившият футболист разкри още, че в Интер знаят какво желаят и добави, че той и неговият щаб са сигурни какво би трябвало да се направи.

" Ще би трябвало да дадем най-хубавото, тъй като те са тим с изключителна стойност. Но против тях ще бъде тимът на Интер, който знае какво желае. Сигурни сме какво тъкмо би трябвало да се направи ", съобщи Симоне Индзаги.

Под управлението на Индзаги Интер се класира за своя първи четвъртфинал в Шампионската лига след 12-годишна пауза, като за последно " нерадзурите " бяха измежду най-хубавите осем в Европа през сезон 2010/11, когато те бяха водени от бразилеца Леонардо. През онази акция италианците бяха настоящия първенец в най-престижния европейски клубен шампионат, само че бяха детронирани точно на четвъртфиналите след загуба с общ резултат 3:7 от Шалке 04.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР