Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доволен след успеха с

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доволен след успеха с
Коментари Харесай

Индзаги: Победихме със зрялост и спокойствие

Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе удовлетворен след триумфа с 3:1 над. Той съобщи, че това е победа, реализирана със зрялост и успокоение. Наставникът имаше и дребни забележки към своите играчи за представянето им в обособени моменти от мача.

" Това е победа, реализирана със зрялост и успокоение. Знаехме, че няма да е елементарно. През първото полувреме играехме много статично. Не ми харесаха и първите 10 минути от втората част, защото дадохме опция на противника да сътвори няколко положения незабавно след подновяването на играта. След това обаче се окопитихме и постигнахме значима победа, която ни доближава към задачата ", съобщи Индзаги.

Смените на Индзаги съществено повлияха на развиването на срещата, изключително включването на Алексис Санчес и Лаутаро Мартинес на мястото на Един Джеко и Хоакин Корея.

" Важно е да имаме варианти на аварийна пейка. Избрах първите двама нападатели, знаейки, че имам още двама разполагаем, плюс Фелипе Кайседо, който демонстрира все по-добра форма през този месец. Трябва да върша сходни избори мач за мач. Смятам, че мога да употребявам моите нападатели в разнообразни комбинации ", добави наставникът.

Той разяснява и идния конфликт с Милан за Купата на Италия във вторник.

" Твърде рано е да се предвижда кой ще стартира като титуляр в този мач. Преди това ни предстоят три значими тренировки. Всеки има късмет да попадне в тима ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР