Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован от загубата

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе доста разочарован от загубата
Коментари Харесай

Индзаги: Вече не държим събата в собствените си ръце

Треньорът на Интер Симоне Индзаги бе много отчаян от загубата с 1:2 от в отсрочения мач от 20-ия кръг на Серия " А ". " Нерадзурите " се надяваха с победа да оглавят класирането и да вземат преимущество в борбата за Скудетото. Случи се обаче тъкмо противоположното и в този момент те са на 2 точки зад водача и не държат ориста в личните си ръце.

" Има мъка, без подозрение, само че това е обикновено. Вече не държим ориста в личните си ръце. Ще би трябвало да следим какво прави Милан и да се опитаме да спечелим оставащите 4 мача. Успяхме да поведем и трябваше да отбележим и още един гол, вместо да получим подобен от Арнаутович, тъй като знаем, че във футбола всичко може да се случи. Смятам, че изиграхме мощно първо полувреме, като направихме единствено една неточност - голът на Арнаутович. Създадохме доста положения и заслужавахме да отбележим второ попадение. След почивката бяхме по-хаотични и най-после бяхме осъдени. Болоня съвсем не стигаше до нашето наказателно поле, само че тогава пристигна този трагичен случай за втория гол. Просто загубихме централизация за миг. Но това не е изненадващо, имайки поради какъв брой огромен е залогът ", съобщи Индзаги.

" Трябваше да си подаваме топката по-спокойно, да търсим празните пространства, да пращаме повече центрирания към Джеко. Имахме опция пред Корея, само че той стреля във вратаря, само че най-вече скърбя, че първото полувреме приключи 1:1. През втората част загубихме себе си, а след този безразсъден случай се разпаднахме. След това имахме още шансове като този пред Д`Амброзио, който бе изчистен от голлинията. Това е тежък удар, само че би трябвало да запазим високо вдигнати глави. Всеки мач е сложен, видяхте по какъв начин Болоня игра през днешния ден. Изоставаме на две точки и това е разлика, която можем да стопим в оставащите четири мача. Не би трябвало да униваме тъй като още имаме късмет. Освен това би трябвало да се подготвим добре и за финала за Купата на Италия ", добави експертът.

" При гола на Арнаутович трябваше да го пазим по-плътно. Освен това трябваше да се оправим по-добре, с цел да спрем центрирането на Бароу, тъй като той имаше цели 10 секунди да се настройки и да прати топката в наказателното поле. Накрая Арнаутович се оказа сред между третия бранител и десния бек ", изясни наставникът.

Накрая той окуражи вратаря Йонуц Раду, макар голямата му неточност при втория гол.

" Раду игра добре против Емполи, той постоянно тренира добре и аз имам цялостна религия в него. Това бе трагичен случай, само че такива неща се случват. Той нямаше да има такова значение, в случай че водехме с 4:1, вместо резултатът да е 1:1. Уверявам ви, че Раду е страховит вратар със ярко бъдеще пред себе си ", приключи Инзаги.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР