Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че е изненадан от

...
Треньорът на Интер Антонио Конте заяви, че е изненадан от
Коментари Харесай

Конте: Серия А е оспорвано първенство, с изключение на Интер

Треньорът на Интер Антонио Конте съобщи, че е сюрпризиран от безапелационното показване на отбора си и спечелването на купата по-рано. Той за следващ път регистрира невероятния сезон, който направи неговият тим, с цел да стигне до Скудетото. Интер играе с Ювентус през днешния ден.

" Не чаках да има такава разлика сред двата тима преди мача. Мислех си, че шампионата ще бъде доста оспорвано и е такова, като се изключи Интер, тъй като отборът се откъсна напред самичък, с цел да доближи финалната права. Зад нас салдото е доста по-голям и всичко ще се реши в последния миг. Смятам, че ние бяхме супер. Това, което постигнахме, беше ненадейно, също по този начин поради метода, по който го направихме. В толкоз уравновесен шампионат има един тим, който беше извънреден и се откъсна от изравнена по сили група. Заслугата е на играчите и на Интер за цялата свършена работа ", съобщи Конте.

" Ясно е, че когато се изправяш против най-хубавите, ти имаш опцията да схванеш какво е равнището ти. Това, че по-рано през сезона победихме отбора, който беше спечелил Скудетото в девет следващи години и беше основал голяма разлика, беше от огромно значение за мен във връзка с увереността и самосъзнанието ни. Тази победа можеше да се окаже бумеранг, който да ни накара да бъдем самонадеяни и прекомерно сигурни в силите ни, само че ние се справихме добре с това да надградим върху въпросния мач по верния метод и да продължим нашия път ", съобщи още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР