Треньорът на Интер - Антонио Конте, почти в прав текст

...
Треньорът на Интер - Антонио Конте, почти в прав текст
Коментари Харесай

След загубения финал от Севиля: Антонио Конте намекна, че напуска Интер

Треньорът на Интер - Антонио Конте, съвсем в прав текст съобщи, че дните му в Милано са преброени. Той стори това след изгубения нощес край за Лига Европа от Севиля.

" За мен беше отлично преживяване да съм треньор на Интер и благодаря на притежателите, които ми дадоха тази опция. Струваше си. Каквото имам да споделям, ще го кажа, когато му пристигна времето. Не съм в спор с никого в клуба. Става въпрос за разнообразни гледни точки. През тази година се сблъсках с някои обстановки, които не ми харесаха. Те засегнаха фамилията ми, а всеки има граници, които не разрешава да бъдат преминавани. Ако мислите, че ще отстъпя, грешите. Бепе Марота и Пиеро Аусилио бяха сигурни, че би трябвало да дойда в Интер и им благодаря. Пак ще кажа, че когато някои неща обиден персоналния ми живот, това става недопустимо ", отсече Антонио Конте.

Според Sky Sport Italia любимец за поста Конте от идващия сезон е Масимилиано Алегри.

" Момчетата работиха доста и не стопират да се усъвършенстват. За доста от тях това бяха първи мачове в евротурнирите, тъй че натрупаха скъп опит. Сега ще се приберем в Милано и ще си починем 2-3 дни, след което с управлението трезво ще проучваме миналия сезон. Трябва да планираме бъдещето на тима, без значение дали с мен или без мен ", акцентира експертът.

" Получи се под напрежение и равносилен мач, а през второто полувреме беше ясно, че една неточност може да реши всичко. Ние имахме късмет да вкараме трети гол, само че вместо това злополучен рикошет в Ромелу направи нещата доста комплицирани. Дадохме всичко от себе си против противник, който има голям опит от предходните извоювани финали. В последна сметка това се оказа решаващо ", добави наставникът на ''нерадзурите''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР