Треньорът на Интер Антонио Конте достигна до решаващ мач за

...
Треньорът на Интер Антонио Конте достигна до решаващ мач за
Коментари Харесай

Антонио Конте: Детайлите ще направят разликата в дербито срещу Ювентус

Треньорът на Интер Антонио Конте доближи до решителен мач за Скудетото в Италия против някогашният му отбор Ювентус. Това му дава мотиви за горделивост.

" Всеки мач има своята история. В този дуел обособените елементи ще създадат разликата. Знаем, че ще се надигнем против доста мощен тим, тъй че те имат нашето почитание. Ние имаме упоритостта и желанието да работим още повече, с цел да ги достигнем оптимално. За нас е значимо да вдигнем летвата и можем да го реализираме посредством доста труд. Неизбежно е, когато достигнете до сходен дуел с голямо значение за класирането, да имате нужните елементи, които да ви оказват помощ да достигнете до задачата си ", съобщи Конте пред телевизионния канал на Интер.

Италианският експерт разяснява и това, че дербито ще се играе пред празни трибуни:

" Ще бъде мъчно, тъй като това е от красивите за наблюдение мачове, само че публичното здраве в този момент е най-важното. В този внимателен миг точно към това би трябвало да се обърнем, тъй като здравето на всички жители е преди всичко. Затова е належащо да се приспособяваме и да създадем нещата допустимо най-безопасно ", добави още той.

" Мога да бъда единствено благополучен от представянето на Лукаку. Справя се доста добре през първата си година в Италия. Работи доста, с цел да усъвършенства себе си и тима. Много съм удовлетворен от това, което прави, само че дано не забравяме, че зад него има отбор, който го поддържа във всичко и това е взаимно ", съобщи Конте.
 Интер ще се опита да вземе Милик
Интер ще се опита да вземе Милик

Интерес към нападателя има и от Атлетико (Мадрид)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР