Треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели първите си впечатления от

...
Треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели първите си впечатления от
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Този лагер е важен за нас в няколко аспекта

Треньорът на Хебър Владимир Манчев показа първите си усещания от стартиралия в понеделник 15-дневен лагер на пазарджиклии в Алания, Турция.

" Доволни сме от изискванията, които ни дават домакините - хотелът е доста добър, терените са страхотни и действително всичко, което ни е належащо го имаме разполагаем. Хубавото време също е в наша изгода, тъй като ни разрешава да работим пълноценно и да изпълняваме досега всички задания, които стоят пред нас за този лагер ", показа Манчев.

Той хвърли взор и към задачите на режима в Алания.

" Този лагер е доста значим за нас в няколко аспекта. Първо, ние ще би трябвало да избистрим игровата физиономия на тима. При нас съвсем половината тим е нов, тъй като дотук привлякохме 8 нови състезатели и ще използваме тези 2 седмици, в които ще бъдем дружно с цел да напаснем характерите в колектива, а и като взаимоотношения в тима. Новите играчи пък ще срещна с условията - моите и на сътрудниците от щаба и най-много да бъдем дружно с цел да се опознаем и да създадем с изключение на добър тим в игрови проект, по този начин и прекрасен колектив, който да ни носи триумфи ", изрази очакванията си треньорът на хебърци.

Владимир Манчев акцентира, че всички нови попълнения са персонално селектирани от него. " Няма състезател, който да не е притеглен в моето утвърждение. През зимата по-трудно се притеглят качествени футболисти по чисто справедливи аргументи. Ние успяхме да вземем положителни футболисти, за което съм признателен на управлението. Разбира се имаше и такива, които не успяхме да вземем по една или друга причина, само че на този стадий съм удовлетворен от това, което взехме като качество и дълбочина в състава. Може да притеглим още един играч в халфовата линия, в случай че се появи добра опция за входящ трансфер ", разкри Манчев. Той разяснява и тематиката за започващите от на следващия ден контроли на хебърци на турска земя.

" Трудно ще бъде безусловно всички да получат еднакъв брой минути в идните инспекции, въпреки че това е първото ми предпочитание. Нямаме сега цялостна група от 20 полеви играчи, защото са налице някои травми за това на някои ше се наложи да играят малко повече, до момента в който отшумят контузиите. Надявам се от другата седмица да разполагам с целия разполагаем състав от общо 23-ма играчи ", показа още Манчев.

Утре от 15 часа локално време Хебър излиза против 14-кратния първенец на Полша Висла(Краков) в първата си инспекция от лагера в Алания, Двубоят ще се играе в Белек, район Анталия.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР