Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов разкри, че е много

...
Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов разкри, че е много
Коментари Харесай

Ники Митов: Имаме ли възможност, ще атакуваме влизане в елита

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Николай Митов разкри, че е доста удовлетворен от триумфа с 3:0 над Спартак (Плевен) в първия кръг на Втора лига. Той съобщи, че е поласкан от обстоятелството, че поставят тима му измежду любимците във втория ешелон и добави, че в случай че се отвори опция, Хебър ще нападна влизане в елита.

“Доволен съм от трите точки, прекрасен резултат 3:0, можеше и да е повече. Само мога да поздравя футболистите. Знаех, че изключително през първото полувреме ще има напрежение в тях. Първи мач, желаеха да се потвърдят. Всичко си пристигна на място и по-класният тим победи. Надиграхме засулжено Сапртак (Плевен). Имаме много работа, знаем го. Стъпили сме крепко на земята и чакаме идващия мач”, съобщи Митов.

“Има разлика спрямо предходната година, тя е очевадна. Вече се виждат повече футболни достолепия. Виждате какви футболисти играят, хора с доста опит, разлика си има”, сподели още наставникът за разликата сред Втора и Трета лига.

“Не е моя работа да разясня. Ще опитат хората до края на октомври да се завърнем в Пазарджик, дай Боже. Но и да е през втория полусезон, значимото е, че ще имаме едно от най-хубавите уреди. Хората ще идват на драго сърце на стадиона. И аз желая да играем в Пазарджик, тъй като знам, че през днешния ден щяха да дойдат доста хора, въпреки че и тук хората ни поддържаха, много аудитория имаше. Но би трябвало да минем и през това. Доста години не е имало футбол в Пазарджик и в този момент вкупом се вършат доста неща. Просто желае време”, показа експертът.

“Ласкае ме, че хората имат почит към нашия тим. Да, ние ще бъдем един от положителните тимове. Имаме ли опция, ще нападаме влизане”, приключи Митов. Втора лига 1 кръг, събота 20 юли  Хебър (Пазарджик) 3:0краен резулат  Спартак (Плевен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР