Треньорът на Хебър Николай Митов сподели първите си впечатления след

...
Треньорът на Хебър Николай Митов сподели първите си впечатления след
Коментари Харесай

Николай Митов: Очаквам тежък втори полусезон

Треньорът на Хебър Николай Митов показа първите си усещания след старта на зимната подготовка в тима.

" Доволен съм от физическото положение на футболистите, в което ги намирам след Коледните и Новогодишни празници. Това бе доказано и от направените медицински и функционални прегледи и последвалите проби на терен. Вече упражняваме в цялостен състав и на оптимални обороти. На нашата база ще се готвим още седмица, когато стартира втория стадий от подготовката ни с лагера в Анталия.

За там контролите са към този момент ясни, срещаме мощни за равнището ни сформира от Русия, Полша и Косово, което ще ни даде опция да си сверим часовника. Предхождащата лагера инспекция със Славия ще решим къде да я изиграем, според от метеорологичните условия ", обясни Митов.

Той разяснява и новите футболисти в тима.

" Новите попълнения Иво Найденов и Китан Василев са познати от присъединяване си в професионалния футбол на България лица. Момчетата в тима ги одобриха бързо и задушевно. Аз персонално ги познавам и двамата не от през вчерашния ден. Смятам, че ще се приспособяват бързо и задачата ни с тяхното привличане е да надградим тима в игрови проект, а и да засилим вътрешната конкуренция.

Очаквам тежък втори полусезон и мисля, че тези две момчета ще ни оказват помощ да реализираме задачите си. Други нови няма да привличаме. Това са хората, на които ще се разчита за борбите във Втора лига напролет. За напускащи няма и по какъв начин да приказваме изобщо, тъй като бяхме 18 полеви играчи. Помните, че през първия полусезон след нелепи травми от удари в гален, коляно от състава излезнаха 4-5 индивида и имахме огромни проблеми. По едно време 13 индивида играеха нон стоп в мачовете.

Имахме потребност от тази поддръжка и считам, че към този момент с 20 полеви състезатели и двама вратари ще имаме по-голяма дълбочина и вариативност на състава. От по-младите някои упражняват с нас, само че те играят с втория тим, а по този начин нямаме право да ги употребяваме при нас. Говоря за момчета, които са 2002-ра година, т.е. не попадат в групата на юношите ", приключи треньорът на Хебър.
 Хебър разгласи програмата си за зимната подготовка
Хебър разгласи програмата си за зимната подготовка

Тимът от Пазарджик ще изиграе съществени контроли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР