Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе доволен от успеха над

...
Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе доволен от успеха над
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Ние сме победители, можеше и да не сме

Треньорът на Хебър Любослав Пенев бе удовлетворен от триумфа над Славия, като показа, че дуелът е можел да отиде и в двете направления, само че похвали своите футболисти.

" Без значение е дали вкарваме в първа или последна минута. Трябваше да се приберем на почивката с задатък от един гол. Противникът игра по-добре от нас, само че не се отказахме. Спечелихме след тази дузпа. Имаше неща за възстановяване. Разделяме по едно полувреме и най-после ние сме спечелили, можеше и да не сме. Имаме многообразие. Правя ротации, получиха се нещата, освен в този мач ", стартира той.

" Поздравявам играчите, демонстрираха темперамент, до последно искахме да спечелим трите точки. Имаме играчи, които са отвън строя и разполагаме с по-малко футболисти. Надявам се да се връщат през идващите дни. Имаме хрумвания по какъв начин реагираме против глобата, клубът ще реагира ", добави експертът.

" Кой е споделил, че идва тежка серия? Какво от това? Не мисля за тези мачове. Имаме възобновяване и подготовка, ще забележим ", приключи Любослав Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР